ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ FORUM ΜΑΣ.....
|
COMPULSORY UPGRADE!!! Request an upgrade NOW! 32+ Pre-installed Modifications! 3 Server Locations to choose from: USA, UK and JAPAN.
8th December 2012 - phpBBServer: All servers are upgraded to run using SSD drive. Click Here to report problems!
| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
| Trojan^Horse Site Owner

| | Ένταξη: 03 Δεκ 2005 | | Δημοσιεύσεις: 10668 | | : | | Τόπος: Εκεί που πάνε δυό -δυό..... | Items |
|
Δημοσιεύθηκε: 04/10/2007 Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FORUM |
|
|
Καλά μου παιδιά θα πρέπει να κάνουμε Υπομονή...
Λογω καλοκαιρινής περιόδου απουσιάζουν αυτοί που μπορούν να μας βοηθήσουν για να λυθεί το πρόβλημα που προέκυψε στο φόρουμ μας, στην προσπάθεια να περάσω ενα κωδικό.
Όπως σας έχω πει πρόκειται για ένα μπλοκ ενότητας ,μάλλον έχουν ενσωματωθεί και οι άλλες ενότητες εκει,δεν πιστευω να εχουν χαθεί γιατι δεν εχω πατήσει κανενα DELETE...Ελπιζω συντομα το φορουμ να επανέρθει στην αρχική του μορφή ...
Ομάδα διαχείρισης _________________
 |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
| |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|